UOVO IN CAMICIA MARINATO AL TÈ LAPSAN SOUCHONG IMPERIALE
INSALATA DI ASPARAGI E CAVIALE
燻製紅茶ラプサンスーチョンでマリネしたポーチドエッグ
アスパラガスとキャビアのサラダ仕立て
Porched egg marinated with Lapsang souchong imperial tea
Asparagus salad and caviar
RAVIOLO RIPIENO DI SALMONE E GAMBERI, SALSA AI CROSTACEI AROMATIZZATA
ALLO ZENZERO E CITRONELLA
薩摩甘エビと旬のサーモンを詰めたラヴィオロ
レモングラスと生姜、出汁を使用したソースと共に
Raviolo filled with salmon and prawn
with prawn, ginger and lemongrass flavored sauce
INVOLTINI DI SOGLIOLA CON SALSA AI RICCI DI MARE E CREMA DI PECORINO
舌平目のインヴォルティーニ
北海道産生雲丹のソース、ペコリーノチーズのアクセント
Sole rolls with sea urchin sauce and pecorino cream
LOMBATA DI VITELLO DA LATTE ITALIANO ALLE SPUGNOLE
イタリア産乳飲み仔牛ロースのソテー
モリーユ茸のソース
Milk fed veal sirloin with morel sauce
DOLCE AL PISTACCHIO SICILIANO CON GELATO DI MELA VERDE AL PASSITO
イタリア・シチリア産ピスタチオを使ったムースとシフォンケーキ
青りんごとパッシートワインのジェラートを添えて
Sicilian pistachios chiffon and mousse cake with green apples and passito sweet wine gelato
UOVO IN CAMICIA MARINATO AL TÈ LAPSAN SOUCHONG IMPERIALE
INSALATA DI ASPARAGI E CAVIALE
燻製紅茶ラプサンスーチョンでマリネしたポーチドエッグ
アスパラガスとキャビアのサラダ仕立て
Porched egg marinated with Lapsang souchong imperial tea
Asparagus salad and caviar
RAVIOLO RIPIENO DI SALMONE E GAMBERI, SALSA AI CROSTACEI AROMATIZZATA
ALLO ZENZERO E CITRONELLA
薩摩甘エビと旬のサーモンを詰めたラヴィオロ
レモングラスと生姜、出汁を使用したソースと共に
Raviolo filled with salmon and prawn
with prawn, ginger and lemongrass flavored sauce
INVOLTINI DI SOGLIOLA CON SALSA AI RICCI DI MARE E CREMA DI PECORINO
舌平目のインヴォルティーニ
北海道産生雲丹のソース、ペコリーノチーズのアクセント
Sole rolls with sea urchin sauce and pecorino cream
又は
OPPURE
Or
LOMBATA DI VITELLO DA LATTE ITALIANO ALLE SPUGNOLE
イタリア産乳飲み仔牛ロースのソテー
モリーユ茸のソース
Milk fed veal sirloin with morel sauce
DOLCE AL PISTACCHIO SICILIANO CON GELATO DI MELA VERDE AL PASSITO
イタリア・シチリア産ピスタチオを使ったムースとシフォンケーキ
青りんごとパッシートワインのジェラートを添えて
Sicilian pistachios chiffon and mousse cake with green apples and passito sweet wine gelato
SALMONE MARINATO CON INSALATA DI FINOCCHIO E SALSA ALL’ANETO
信州サーモンのタルタル セロリとドライトマトのサラダ
爽やかな香りのディルソースで
Marinated salmon with fennel salad and dill sauce
SPAGHETTINI ALLA SALSICCIA DI MAIALE NERO”AGU” E RADICCHIO PRECOCE
沖縄県産“金アグー豚”のサルシッチャとラディッキオ“プレコーチェ”
のスパゲティーニ
Spaghetti with Agu pork sausage and Italian chicory
PESCE DEL GIORNO SALTATO CON PASSATINA DI CECI E BRODETTO DI CODA DI ROSPO
本日の鮮魚のソテー
ヒヨコ豆のパッサティーナと鮟鱇を丸々使ったブロデット
Sauteed fish of the day with chick beans puree and monkfish broth
PETTO DI ANATRA CON RIDUZIONE DI ACETO BALSAMICO, PURE DI SEDANO RAPA E MELA
鴨ムネ肉のロースト バルサミコのソース
根セロリのピューレ、林檎と共に
Roasted duck with balsamic vinegar sauce, mush celeriac and apple
SALMONE MARINATO CON INSALATA DI FINOCCHIO E SALSA ALL’ANETO
信州サーモンのタルタル セロリとドライトマトのサラダ
爽やかな香りのディルソースで
Marinated salmon with fennel salad and dill sauce
SPAGHETTINI ALLA SALSICCIA DI MAIALE NERO”AGU” E RADICCHIO PRECOCE
沖縄県産“金アグー豚”のサルシッチャとラディッキオ“プレコーチェ”
のスパゲティーニ
Spaghetti with Agu pork sausage and Italian chicory
PESCE DEL GIORNO SALTATO CON PASSATINA DI CECI E BRODETTO DI CODA DI ROSPO
本日の鮮魚のソテー
ヒヨコ豆のパッサティーナと鮟鱇を丸々使ったブロデット
Sauteed fish of the day with chick beans puree and monkfish broth
OPPURE
又は
Or
PETTO DI ANATRA CON RIDUZIONE DI ACETO BALSAMICO, PURE DI SEDANO RAPA E MELA
鴨ムネ肉のロースト バルサミコのソース
根セロリのピューレ、林檎と共に
Roasted duck with balsamic vinegar sauce, mush celeriac and apple
SPAGHETTINI ALLA SALSICCIA DI MAIALE NERO”AGU” E RADICCHIO PRECOCE
沖縄県産“金アグー豚”のサルシッチャとラディッキオ“プレコーチェ”
のスパゲティーニ
Spaghetti with Agu pork sausage and Italian chicory
PESCE DEL GIORNO SALTATO CON PASSATINA DI CECI E BRODETTO DI CODA DI ROSPO
本日の鮮魚のソテー
ヒヨコ豆のパッサティーナと鮟鱇を丸々使ったブロデット
Sauteed fish of the day with chick beans puree and monkfish broth
Sfogliatella tiepida alle verdure cotte e crude con mozzarella di bufala e olio aromatico
モッツァレラ・ブファラと旬の野菜を乗せたスフォリアテッラ
香草オイルとバスク産エスプレット唐辛子のアクセント
Homemade salty pie garnished with raw and cooked vegetables,
buffalo mozzarella and aromatic oil
Vesuvio del Pastificio Gentile con Gamberi Freschi e Cima di Rapa
ジェンティーレ社の火山型ショートパスタ ヴェスーヴィオ
その日仕入れた新鮮なエビとイタリア野菜チーマ ディ ラーパで
Short pasta Vesuvio with fresh prawn and italian vegetable Cima di Rapa
Pesce del giorno alla crema di finocchio, olive verdi e perle di guanciale
本日の鮮魚のソテー フェンネルのクレーマ
グアンチャーレ、グリーンオリーブを添えて
Today's fish sauted with fennel sauce, green olive and Guanciale bacon
Guanciale di Bue all'Amarone e Cardamomo
赤ワインアマローネとカルダモンでじっくり煮込んだ和牛のホホ肉
Japanese beef cheek with Amarone red wine and cardamom
Sfogliatella tiepida alle verdure cotte e crude con mozzarella di bufala e olio aromatico
モッツァレラ・ブファラと旬の野菜を乗せたスフォリアテッラ
香草オイルとバスク産エスプレット唐辛子のアクセント
Homemade salty pie garnished with raw and cooked vegetables,
buffalo mozzarella and aromatic oil
Vesuvio del Pastificio Gentile con Gamberi Freschi e Cima di Rapa
ジェンティーレ社の火山型ショートパスタ ヴェスーヴィオ
その日仕入れた新鮮なエビとイタリア野菜チーマ ディ ラーパで
Short pasta Vesuvio with fresh prawn and italian vegetable Cima di Rapa
Pesce del giorno alla crema di finocchio, olive verdi e perle di guanciale
本日の鮮魚のソテー フェンネルのクレーマ
グアンチャーレ、グリーンオリーブを添えて
Today's fish sauted with fennel sauce, green olive and Guanciale bacon
Filetto di bue giapponese con salsa ai funghi porcini secchi e timo
シェフ・サンティンが厳選した和牛フィレ肉のソテー
ドライポルチーニ茸のソース タイム風味
Sauted japanese beef with porcini mushroom and thyme