GELATINA DI ASTICE BLU E FRUTTA DI STAGIONE CON SPUMA AL TÈ BIANCO E MAIONESE LEGGERMENTE AI CROSTACEI
オマール ブルーと旬のフルーツのジェラティーナ
ホワイトティーのスプーマと海老香るマヨネーズ
Blue lobster and seasonal fruits jelly with white tea foam and crustacean mayonnaise
TORTELLI VERDI AL FORMAGGIO DI CAPRA, INFUSIONE DI SPINACI E ZENZERO,
CREMOSO AL FORMAGGIO E FOGLIE DI SPINACINI NOVELLI ALL’OLIO
シェーブルとリコッタチーズを包んだほうれん草のトルテッリ
生姜とほうれん草のソース
チーズのクレモーゾとベビーほうれん草を添えて
長野県・佐久市のボスケソ・チーズラボ山羊シェーブルTENRAIを使用
Green Tortelli with goat cheese, ginger flavored spinach sauce
served with cream cheese and baby spinach leaves
TONNO IMPANATO CON PISTACCHIO DI BRONTE,
CREMA DI PEPERONI E PEPERONATA
本マグロとシチリア・ブロンテ産ピスタチオの香草パン粉焼き
パプリカのクレーマとペペロナータを添えて
Baked breaded tuna with pistachio, paprika cream sauce served with roasted peppers
AGNELLO DA SPAGNA ALLA GRIGLIA
CON CAVIALE DI MELANZANE
日本初上陸 スペイン産仔羊のグリル
茄子のキャビア添え
Grilled rumb from spain with eggplant’s caviar
DOLCE AL SORBETTO DI HOUJICHA SEMIFERMENTATO DI SHIZUOKA DI TEA ROOM
E SCIROPPO D’AGAVE
Tea Room社の静岡産半発酵ほうじ茶ソルベとアガベシロップのドルチェ
Tea Room’s Shizuoka made Houjicha sorbet dessert served with agave syrup
GELATINA DI ASTICE BLU E FRUTTA DI STAGIONE CON SPUMA AL TÈ BIANCO E MAIONESE LEGGERMENTE AI CROSTACEI
オマール ブルーと旬のフルーツのジェラティーナ
ホワイトティーのスプーマと海老香るマヨネーズ
Blue lobster and seasonal fruits jelly with white tea foam and crustacean mayonnaise
TORTELLI VERDI AL FORMAGGIO DI CAPRA, INFUSIONE DI SPINACI E ZENZERO,
CREMOSO AL FORMAGGIO E FOGLIE DI SPINACINI NOVELLI ALL’OLIO
シェーブルとリコッタチーズを包んだほうれん草のトルテッリ
生姜とほうれん草のソース
チーズのクレモーゾとベビーほうれん草を添えて
長野県・佐久市のボスケソ・チーズラボ山羊シェーブルTENRAIを使用
Green Tortelli with goat cheese, ginger flavored spinach sauce
served with cream cheese and baby spinach leaves
TONNO IMPANATO CON PISTACCHIO DI BRONTE,
CREMA DI PEPERONI E PEPERONATA
本マグロとシチリア・ブロンテ産ピスタチオの香草パン粉焼き
パプリカのクレーマとペペロナータを添えて
Baked breaded tuna with pistachio, paprika cream sauce served with roasted peppers
又は
OPPURE
Or
AGNELLO DA SPAGNA ALLA GRIGLIA
CON CAVIALE DI MELANZANE
日本初上陸 スペイン産仔羊のグリル
茄子のキャビア添え
Grilled Spanish lamb with eggplant caviar
DOLCE AL SORBETTO DI HOUJICHA SEMIFERMENTATO DI SHIZUOKA DI TEA ROOM
E SCIROPPO D’AGAVE
Tea Room社の静岡産半発酵ほうじ茶ソルベとアガベシロップのドルチェ
Tea Room’s Shizuoka made Houjicha sorbet dessert served with agave syrup
PICCOLA PASTICCERIA
プティフール
Petit fours
CAFFÉ o TÉ
コーヒー 又は 紅茶
Coffee or Tea
INSALATA DI POLIPO E RADICCHIO PRECOCE
CREMA DI RICOTTA, ALICI E CAPPERI DI PANTELLERIA
長崎県産真蛸とラディッキオ プレコーチェのサラダ仕立て
なめらかなリコッタチーズのクレーマと
パンテッレリア産ケッパーとアンチョビのソース
Octopus and Italian chicory salad with cream of ricotta cheese, capers from Pantelleria and selected anchovies
SPAGHETTINI “SETARO” AL RAGÙ DI POLLO JITOKKO CON VEZZENA
みやざき地頭鶏のラグーソースで和えた
奇跡のパスタ セタロ社のスパゲティーニ
トレンティーノ産ヴェッツェーナチーズと共に
Spaghettini by Setaro factory with finest brand chicken Jitokko ragu sauce and Vezzena cheese
PESCE DEL GIORNO SALTATO CON CREMA DI FAGIOLI BORLOTTI E FUNGHI PETALI,PEPE NERO FRESCO ED ACETO BALSAMICO TRADIZIANALE DI MODENA 10 ANNI
日本全国から届いた旬の鮮魚のソテー
ボルロッティのクレーマと花びら茸を添えて
生黒胡椒と10年熟成バルサミコのアクセント
Stir fried fish of the day with cranberry bean cream garnished with mushroom petals, served with fresh black pepper and traditional 10 years aged Modena balsamic vinegar
MAIALE GIAPPONESE ALLA GRIGLIA CON SALSA ALLE ERBE AROMATICHE
本日の銘柄豚のグリル
香り豊かなハーブソースで
Grilled Japanese branded pork served with aromatic herb sauce
INSALATA DI POLIPO E RADICCHIO PRECOCE
CREMA DI RICOTTA, ALICI E CAPPERI DI PANTELLERIA
長崎県産真蛸とラディッキオ プレコーチェのサラダ仕立て
なめらかなリコッタチーズのクレーマと
パンテッレリア産ケッパーとアンチョビのソース
Octopus and Italian chicory salad with cream of ricotta cheese, capers from Pantelleria and selected anchovies
SPAGHETTINI “SETARO” AL RAGÙ DI POLLO JITOKKO CON VEZZENA
みやざき地頭鶏のラグーソースで和えた
奇跡のパスタ セタロ社のスパゲティーニ
トレンティーノ産ヴェッツェーナチーズと共に
Spaghettini by Setaro factory with finest brand chicken Jitokko ragu sauce and Vezzena cheese
PESCE DEL GIORNO SALTATO CON CREMA DI FAGIOLI BORLOTTI, FUNGHI PETALI,PEPE NERO FRESCO E ACETO BALSAMICO TRADIZIANALE DI MODENA 10 ANNI
日本全国から届いた旬の鮮魚のソテー
ボルロッティのクレーマと花びら茸を添えて
生黒胡椒と10年熟成バルサミコのアクセント
Stir fried fish of the day with cranberry bean cream garnished with mushroom petals, served with fresh black pepper and traditional 10 years aged Modena balsamic vinegar
O
又は
or
MAIALE GIAPPONESE ALLA GRIGLIA CON SALSA ALLE ERBE AROMATICHE
本日の銘柄豚のグリル
香り豊かなハーブソースで
Grilled Japanese branded pork served with aromatic herb sauce
SPAGHETTINI “SETARO” AL RAGÙ DI POLLO JITOKKO CON VEZZENA
みやざき地頭鶏のラグーソースで和えた
奇跡のパスタ セタロ社のスパゲティーニ
トレンティーノ産ヴェッツェーナチーズと共に
Spaghettini by Setaro factory with finest brand chicken Jitokko ragu sauce and Vezzena cheese
PESCE DEL GIORNO SALTATO CON CREMA DI FAGIOLI BORLOTTI E FUNGHI PETALI, PEPE NERO FRESCO ED ACETO BALSAMICO TRADIZIANALE DI MODENA 10 ANNI
日本全国から届いた旬の鮮魚のソテー
ボルロッティのクレーマと花びら茸を添えて
生黒胡椒と10年熟成バルサミコのアクセント
Stir fried fish of the day with cranberry bean cream garnished with mushroom petals, served with fresh black pepper and traditional 10 years aged Modena balsamic vinegar
Sfogliatella tiepida alle verdure cotte e crude con mozzarella di bufala e olio aromatico
モッツァレラ・ブファラと旬の野菜を乗せたスフォリアテッラ
香草オイルとバスク産エスプレット唐辛子のアクセント
Homemade salty pie garnished with raw and cooked vegetables,
buffalo mozzarella and aromatic oil
Vesuvio del Pastificio Gentile con Gamberi Freschi e Cima di Rapa
ジェンティーレ社の火山型ショートパスタ ヴェスーヴィオ
その日仕入れた新鮮なエビとイタリア野菜チーマ ディ ラーパで
Short pasta Vesuvio with fresh prawn and italian vegetable Cima di Rapa
Pesce del giorno alla crema di finocchio, olive verdi e perle di guanciale
本日の鮮魚のソテー フェンネルのクレーマ
パンチェッタ、グリーンオリーブを添えて
Today's fish sauted with fennel sauce, green olive and Pancetta bacon
Stinco di Bue all'Amarone e Cardamomo
赤ワインアマローネとカルダモンでじっくり煮込んだ和牛のスネ肉
Japanese beef shank with Amarone red wine and cardamom
Sfogliatella tiepida alle verdure cotte e crude con mozzarella di bufala e olio aromatico
モッツァレラ・ブファラと旬の野菜を乗せたスフォリアテッラ
香草オイルとバスク産エスプレット唐辛子のアクセント
Homemade salty pie garnished with raw and cooked vegetables,
buffalo mozzarella and aromatic oil
Vesuvio del Pastificio Gentile con Gamberi Freschi e Cima di Rapa
ジェンティーレ社の火山型ショートパスタ ヴェスーヴィオ
その日仕入れた新鮮なエビとイタリア野菜チーマ ディ ラーパで
Short pasta Vesuvio with fresh prawn and italian vegetable Cima di Rapa
Pesce del giorno alla crema di finocchio, olive verdi e perle di pancetta
本日の鮮魚のソテー フェンネルのクレーマ
パンチェッタ、グリーンオリーブを添えて
Today's fish sauted with fennel sauce, green olive and Pancetta bacon
Filetto di bue giapponese con salsa ai funghi porcini secchi e timo
シェフ・サンティンが厳選した和牛フィレ肉のソテー
ドライポルチーニ茸のソース タイム風味
Sauted japanese beef with porcini mushroom and thyme