ZUPPETTA DI ABALONE E FIOCCHI D’AVENA
蝦夷アワビと押し麦のスープ仕立て
Abalone and rolled barley soup
BOMBOLOTTI DEL PASTIFICIO GIUSEPPE COCCO
CON FUNGHI PORCINI, PANCETTA, SPINACI E CREMA DI CIPOLLA
ジュゼッペ・コッコのショートパスタ ボンボロッティ
ポルチーニ茸とパンチェッタ、ほうれん草と玉葱のクレーマ
Bombolotti from pasta factory Giuseppe Cocco with porcini mushrooms, pancetta, spinach and onion cream
ROMBO COTTO IN PADELLA CON FUNGHI PORCINI TRIFOLATI E SALSA ALL’AGLIO ED ACCIUGHE
天然ヒラメのインパデッラ ポルチーニ茸のソテー
ニンニクとアンチョビのソース
Pan-fried turbot with sautéed porcini mushrooms, garlic and anchovy sauce
FILLETTO DI CERVO DI NAGANO ARROSTO CON SALSA AI FUNGHI PORCINI
信州富士見高原ファーム 鹿フィレ肉のロースト
ポルチーニ茸のソース
Roasted deer fillet from Nagano with porcini mushroom sauce
TORTA DI CIOCCOLATO CON NOCI E GANACHE DI FAVE DI TONKA SERVITO CON SORBETTO DI AMARENE, CREMA AL CAFFÈ E SALSA ACETO BALSAMICO
胡桃がアクセントのガトーショコラとトンカ豆のガナッシュ
グリヨットソルベ、コーヒークリームとバルサミコのソ-ス
Chocolate cake with walnuts and Tonka bean ganache
served with morello cherry sorbet, coffee cream and balsamic vinegar sauce
FILLETTO DI CERVO DI NAGANO ARROSTO CON SALSA AI FUNGHI PORCINI信州富士見高原ファーム 鹿フィレ肉のロースト
ポルチーニ茸のソース
Roasted deer fillet from Nagano with porcini mushroom sauce
季節のシェフおすすめランチコース ¥18,000
※こちらの内容は2024.9.26からでございます。
APERITIVO
最初のお楽しみ
Finger food
STUZZICHINO
アミューズ
Small appetizer
ZUPPETTA DI ABALONE E FIOCCHI D’AVENA
蝦夷アワビと押し麦のスープ仕立て
Abalone and rolled barley soup
BOMBOLOTTI DEL PASTIFICIO GIUSEPPE COCCO
CON FUNGHI PORCINI, PANCETTA, SPINACI E CREMA DI CIPOLLA
ジュゼッペ・コッコのショートパスタ ボンボロッティ
ポルチーニ茸とパンチェッタ、ほうれん草と玉葱のクレーマ
Bombolotti from pasta factory Giuseppe Cocco with porcini mushrooms, pancetta, spinach and onion cream
ROMBO COTTO IN PADELLA CON FUNGHI PORCINI TRIFOLATI E SALSA ALL’AGLIO ED ACCIUGHE
天然ヒラメのインパデッラ ポルチーニ茸のソテー
ニンニクとアンチョビのソース
Pan-fried turbot with sautéed porcini mushrooms, garlic and anchovy sauce
OPPURE
又は
Or
FILLETTO DI CERVO DI NAGANO ARROSTO CON SALSA AI FUNGHI PORCINI
信州富士見高原ファーム 鹿フィレ肉のロースト
ポルチーニ茸のソース
Roasted deer fillet from Nagano with porcini mushroom sauce
TORTA DI CIOCCOLATO CON NOCI E GANACHE DI FAVE DI TONKA SERVITO CON SORBETTO DI AMARENE, CREMA AL CAFFÈ E SALSA ACETO BALSAMICO
胡桃がアクセントのガトーショコラとトンカ豆のガナッシュ
グリヨットソルベ、コーヒークリームとバルサミコのソ-ス
Chocolate cake with walnuts and Tonka bean ganache
served with morello cherry sorbet, coffee cream and balsamic vinegar sauce
ROMBO COTTO IN PADELLA CON FUNGHI PORCINI TRIFOLATI E SALSA ALL’AGLIO ED ACCIUGHE天然ヒラメのインパデッラ ポルチーニ茸のソテー
ニンニクとアンチョビのソース
Pan-fried turbot with sautéed porcini mushrooms, garlic and anchovy sauce
デグスタシオン ランチコース 【アップグレード】¥12,000
APERITIVO
最初のお楽しみ
Finger food
STUZZICHINO
アミューズ
Small appetizer
TROTA SALMONATA MARINATA CON INSALATA DI POMODORINI SECCHI E SEDANO
SERVITO CON BOTTARGA DI TONNO
信州サーモンのマリネ
セミドライトマトとセロリのサラダ ボッタルガ ディ トンノと共に
Marinated salmon with semi dried tomato and celery salad served with tuna roe
SPAGHETTINI DEL PASTIFICIO GIUSEPPE COCCO
CON SCORFANO, OLIVE TAGGIASCHE, CAPPERI DI PANTELLERIA, SUGO DI POMODORO E PROFUMO DI BASILICO
ジュゼッペ・コッコ社のスパゲッティーニ
カサゴ、タジャスカオリーブとパンテッレリア産ケッパーのトマトソース仕立て
バジリコの香り
Spaghettini from Giuseppe Cocco pasta factory
with scorpion fish, Taggiasca olive, capers from Pantelleria, tomato sauce and basil scented
PESCE DEL GIORNO CON PINOLI E PISTACCHIO ALLA RAGUSANA
本日の鮮魚のソテー
松の実とピスタチオを使ったラグーザ風
Fish of the day with pine nuts and pistachio Ragusa style
IZUMO WAGYU SALTATO CON FONDUTA DI ASIAGO
出雲かつべ和牛のソテー
アジアーゴチーズのフォンドゥータ
Sautèed Izumo wagyu beef with Asiago cheese fondue
デグスタシオンランチコースをWメインにてご用意致します。ご家族のお集まりや記念日、ビジネスなどにどうぞ。IZUMO WAGYU SALTATO CON FONDUTA DI ASIAGO
出雲かつべ和牛のソテー
アジアーゴチーズのフォンドゥータ
Sautèed Izumo wagyu beef with Asiago cheese fondue
デグスタシオン ランチコース ¥10,000
APERITIVO
最初のお楽しみ
Finger food
STUZZICHINO
アミューズ
Small appetizer
TROTA SALMONATA MARINATA CON INSALATA DI POMODORINI SECCHI E SEDANO
SERVITO CON BOTTARGA DI TONNO
信州サーモンのマリネ
セミドライトマトとセロリのサラダ ボッタルガ ディ トンノと共に
Marinated salmon with semi dried tomato and celery salad served with tuna roe
SPAGHETTINI DEL PASTIFICIO GIUSEPPE COCCO
CON SCORFANO, OLIVE TAGGIASCHE, CAPPERI DI PANTELLERIA, SUGO DI POMODORO E PROFUMO DI BASILICO
ジュゼッペ・コッコ社のスパゲッティーニ
カサゴ、タジャスカオリーブとパンテッレリア産ケッパーのトマトソース仕立て
バジリコの香り
Spaghettini from Giuseppe Cocco pasta factory
with scorpion fish, Taggiasca olive, capers from Pantelleria, tomato sauce and basil scented
IZUMO WAGYU SALTATO CON FONDUTA DI ASIAGO
出雲かつべ和牛のソテー
アジアーゴチーズのフォンドゥータ
Sautèed Izumo wagyu beef with Asiago cheese fondue
SPAGHETTINI DEL PASTIFICIO GIUSEPPE COCCO
CON SCORFANO, OLIVE TAGGIASCHE, CAPPERI DI PANTELLERIA, SUGO DI POMODORO E PROFUMO DI BASILICOジュゼッペ・コッコ社のスパゲッティーニ
カサゴ、タジャスカオリーブとパンテッレリア産ケッパーのトマトソース仕立て
バジリコの香り
Spaghettini from Giuseppe Cocco pasta factory
with scorpion fish, Taggiasca olive, capers from Pantelleria, tomato sauce and basil scented
アンダンテランチコース ¥8,000
APERITIVO
最初のお楽しみ
Finger food
STUZZICHINO
アミューズ
Small appetizer
SPAGHETTINI DEL PASTIFICIO GIUSEPPE COCCO
CON SCORFANO, OLIVE TAGGIASCHE, CAPPERI DI PANTELLERIA, SUGO DI POMODORO E PROFUMO DI BASILICO
ジュゼッペ・コッコ社のスパゲッティーニ
カサゴ、タジャスカオリーブとパンテッレリア産ケッパーのトマトソース仕立て
バジリコの香り
Spaghettini from Giuseppe Cocco pasta factory
with scorpion fish, Taggiasca olive, capers from Pantelleria, tomato sauce and basil scented
PESCE DEL GIORNO CON PINOLI E PISTACCHIO ALLA RAGUSANA
本日の鮮魚のソテー
松の実とピスタチオを使ったラグーザ風
Fish of the day with pine nuts and pistachio Ragusa style
Sfogliatella tiepida alle verdure cotte e crude con mozzarella di bufala e olio aromatico
モッツァレラ・ブファラと旬の野菜を乗せたスフォリアテッラ
香草オイルとバスク産エスプレット唐辛子のアクセント
Homemade salty pie garnished with raw and cooked vegetables,
buffalo mozzarella and aromatic oil
Vesuvio del Pastificio Gentile con Gamberi Freschi e Cima di Rapa
ジェンティーレ社の火山型ショートパスタ ヴェスーヴィオ
その日仕入れた新鮮なエビとイタリア野菜チーマ ディ ラーパで
Short pasta Vesuvio with fresh prawn and italian vegetable Cima di Rapa
Pesce del giorno alla crema di finocchio, olive verdi e perle di guanciale
本日の鮮魚のソテー フェンネルのクレーマ
パンチェッタ、グリーンオリーブを添えて
Today's fish sauted with fennel sauce, green olive and Pancetta bacon
STINCO DI BUE ALL’AMARONE CON BALSAMICO DI MODENA E CARDAMOMO
赤ワイン”アマローネ”とモデナ産バルサミコでじっくり煮込んだ前沢牛スネ肉
カルダモンの香り シェフ・サンティン自慢の一皿
Japanese beef shank with Amarone red wine, balsamic vinegar and cardamom
Sfogliatella tiepida alle verdure cotte e crude con mozzarella di bufala e olio aromatico
モッツァレラ・ブファラと旬の野菜を乗せたスフォリアテッラ
香草オイルとバスク産エスプレット唐辛子のアクセント
Homemade salty pie garnished with raw and cooked vegetables,
buffalo mozzarella and aromatic oil
Vesuvio del Pastificio Gentile con Gamberi Freschi e Cima di Rapa
ジェンティーレ社の火山型ショートパスタ ヴェスーヴィオ
その日仕入れた新鮮なエビとイタリア野菜チーマ ディ ラーパで
Short pasta Vesuvio with fresh prawn and italian vegetable Cima di Rapa
Pesce del giorno alla crema di finocchio, olive verdi e perle di pancetta
本日の鮮魚のソテー フェンネルのクレーマ
パンチェッタ、グリーンオリーブを添えて
Today's fish sauted with fennel sauce, green olive and Pancetta bacon
Filetto di bue giapponese con salsa ai funghi porcini secchi e timo
シェフ・サンティンが厳選した和牛フィレ肉のソテー
ドライポルチーニ茸のソース タイム風味
Sauted japanese beef with porcini mushroom sauce and thyme