UOVO DI FATTORIA IN CAMICIA CON SALSA AL FOIE GRAS DI ANATRA E TARTUFO BIANCO
井上養鶏場の“スーパーエッグ”を使用したポーチドエッグ
フォアグラのソースと白トリュフ
Poached egg with duck foie gras sauce and white truffle
RAVIOLI DI PASTA FRESCA RIPIENI CON CARCIOFI, CREMA DI TALEGGIO E SPUMA DI PARMIGIANO REGGIANO
アーティチョークを詰めた自家製ラビオリ
タレッジョのクレーマとパルミジャーノ・レッジャーノのスプーマ
Fresh pasta ravioli stuffed with artichokes with Taleggio cheese cream
and Parmigiano reggiano e cheese foam
INVOLTINI DI SOGLIOLA SU CREMA DI TOPINAMBUR E PROFUMO DI TARTUFO BIANCO
淡路島産舌平目のインボルティーニ
トピナンブールのクレーマと白トリュフの香り
Sole rolls on topinambur puree and white truffle scent
CONSOMMÈ CON PETTO DI POLLO “MABOROSHI JIDORI” DI KUMAMOTO
E TARTUFO BIANCO
熊本地鶏“天草大王”胸肉のコンソメスープ仕立て
白トリュフと共に
Consommé with chicken breast “maboroshi jidori” from Kumamoto and white truffle
PREDESSERT
プレデザート
Small dessert
NOCCIOLA E CIOCCOLATO
ヘーゼルナッツとチョコレート
Hazel nuts and chocolate
TARTARA DI CAVALLO CON TARTUFO BIANCO
桜肉のタルタル 白トリュフを添えて
Horse meat tartare with white truffle
UOVO DI FATTORIA IN CAMICIA CON SALSA AL FOIE GRAS DI ANATRA E TARTUFO BIANCO
井上養鶏場の“スーパーエッグ”を使用したポーチドエッグ
フォアグラのソースと白トリュフ
Poached egg with duck foie gras sauce and white truffle
RAVIOLI DI PASTA FRESCA RIPIENI CON CARCIOFI, CREMA DI TALEGGIO E SPUMA DI PARMIGIANO REGGIANO
アーティチョークを詰めた自家製ラビオリ
タレッジョのクレーマとパルミジャーノ・レッジャーノのスプーマ
Fresh pasta ravioli stuffed with artichokes with Taleggio cheese cream
and Parmigiano reggiano cheese foam
KINMEDAI E FUNGHI AL CARTOCCIO CON PROFUMO DI TARTUFO BIANCO
下田産金目鯛とキノコのカルトッチョ仕立て
白トリュフの香り
Red snapper and mushroom “al cartoccio” flavored with white truffle
STINCO DI VITELLO ITALIANO
CON CREMA DI CAROTE E TARTUFO BIANCO
イタリア産仔牛のスネ肉の煮込み
人参のクレーマと白トリュフ
Italian veal shank with carrot cream and white truffle
PREDESSERT
プレデザート
Small dessert
NOCCIOLA E CIOCCOLATO
ヘーゼルナッツとチョコレート
Hazel nuts and chocolate