FUNGHI PORCINI COTTI ALLA PIASTRA CON CREMA DI PATATE AL GRANA PADANO 24 MESI
イタリア産ポルチーニ茸のピアストラ
ポテトのクレーマと24ヶ月熟成グラナパダーノチーズ
Pan-fried porcini mushroom on a potatoes mousseline and Grana Padano cheese aged 24month
¥7500
前菜 2 - Appetizer-
FUNGO PORCINO RIPIENO CON PANCETTA CROCCANTE, NOCI E DADINI DI SCAMORZA CON SALSA AL MANGO
パンチェッタ、クルミ、スカモルツァチーズを詰めた
ポルチーニ茸のオーブン焼き
沖縄産アップルマンゴーソースのアクセント
Fresh porcini mushroom filled with, porcini mushroom, scamorza cheese, walnuts
and crispy italian bacon with mango sauce
\7700
前菜 3 - Appetizer-
NOCI DI CAPPESANTE SALTATE E COMPOSTA DI BARBABIETOLE
帆立貝のソテー
ビーツのコンポスタと共に
Sauteèd scallops served with beets compote
\7000
前菜 4 - Appetizer-
CAVIALE DI MELANZANE, SPUMA DI MOZZARELLA E PERLE DI POMODORO DI NAGASAKI
秋茄子のキャビアーレ仕立て
モッツァレラブッファラのスプーマと長崎県産トマトピューレ
Eggplants caviar with buffalo’s milk mozzarella cheese foam and tomato from Nagasaki pearl
\6800
パスタ 1 - Pasta -
SOQQUADRO VERRIGNI CON SALSA ALLE CIPOLLE DI AWAJISHIMA, FUNGHI PORCINI, SPINACI E PANCETTA
ヴェッリーニのショートパスタ ソクワドリ
淡路島産玉ネギのクレーマとパンチェッタ、
フレッシュポルチーニとほうれん草のソース
“Verrigni” Soqquadro pasta served with a sauce of Awajishima onion porcini mushroom, spinach and pancetta
¥7500
パスタ 2 - Pasta -
LASAGNETTA DI PASTA FRESCA CON FAGIANO GIAPPONESE, CITTO E FUNGHI PORCINI
鹿児島県鹿屋産日本キジ肉とポルチーニ茸
ピエモンテ産チットチーズのラザニェッタ
“Lasagnetta” stuffed with Japanese pheasant, “citto” cheese and porcini mushroom
\8000
パスタ 3 - Pasta -
PICI ALLA CREMA DI POMODORO, GUANCIALE E PECORINO
自家製“ピチ”とグアンチャーレ
少し辛味の利いたトマトとペコリーノチーズのクレーマ
Home made fresh pasta “pici” with pork cheek, tomato and pecorino cheese sauce
\6900
パスタ 4 - Pasta -
SPAGHETTINI SETARO AL RAGÙ DI ANATRA GIAPPONESE, CASTAGNE
E RADICCHO PRECOCE
国産合鴨肉のラグー
イタリア産カスターニャとラディッキオ プレコーチェ
奇跡のパスタ セタロのスパゲッティーニで
Thin spaghettini from Setaro factory with Japanese duck meat sauce with chestnuts and early red chicory
\6800
パスタ 5 - Pasta -
RISOTTO CARNAROLI AI FUNGHI PORCINI FRESCHI E GRANA PADANO DOP 24 MESI
旬のポルチーニのリゾット
グラナパダーノDOP 24ヵ月熟成
Italian risotto “carnaroli” with fresh porcini mushrooms and
Grana Padano DOP aged 24 month
\7000
魚料理 1 - Fish -
CERNIA CON INSALATINA DI FAGIOLINI E FUNGHI PORCINI CONFIT AL PESTO
鹿児島県鹿屋産ハタのソテー
ポルチーニ茸のコンフィとインゲン豆のインサラティーナ
Sauteed grouper served with string beans and porcini mushroom confit salad and pesto sauce
\8000
魚料理 2 - Fish -
ROMBO MARINATO AL MIELE E SPEZIE COTTO IN PADELLA E SERVITO CON CIPOLLE ROSSE PROFUMATE ALLO YUZU
レモングラスの香りを纏った青森県産天然ヒラメのインパデッラ
トロペア産玉ねぎの柚子風味
Marinated in spice and honey turbot served with
braised red onions from Tropea flavoured with yuzu juice
\7800
魚料理 3 - Fish -
BURRIDA DI PESCE ALLA LIGURE
日本全国から届く旬の魚のリグーリア風
“ブリッダ”
Fish of the day in Liguria Burrida Style
(Stew with tomato, onion and potatoes)
¥7500
肉料理 1 - Meat -
MIGNON DI VITELLO SALSA CREMA ALLE NOCCIOLE TOSTATE E FUNGHI PORCINI ,
PICCOLA INSALATA DI ERBE
イタリア産仔牛ヒレ肉のソテー ノッチョーレのクレーマ
ポルチーニ茸と香草のサラダ添え
Pan fried milk feed veal fillet with hazelnuts sauce and small fresh herbs salad
\10000
肉料理 2 - Meat -
INVOLTINO DI POLLO “AMAKUSA DAIOU” RIPIENO CON SALSA MARSALA E FUNGHI
熊本県産“天草大王”のインヴォルティーノ
マルサラ酒とキノコのソース
“Amakusa daiou” chicken rolls from Kumamoto with mushrooms and Marsala wine sauce
¥9000
肉料理 3 - Meat -
GUANCIALE DI BUE ALL’ AMARONE E CARDAMOMO
赤ワイン“アマローネ”とカルダモンでじっくり煮込んだ和牛のホホ肉 シェフ・サンティン自慢の一皿
Japanese beef cheek cooked in Amarone red wine and cardamom
\8800
肉料理 4 - Meat -
PORCHETTA DI MAIALE “IWACHU” ALLE ERBE
岩中豚肩ロースのポルケッタ
ピアディーナと共に
Rolled roasted “IWACHU” pork shoulder with herbs
¥7900
デザート 1 -Dessert-
FLAN DI CIOCCOLATO CON SALSA AL CIOCCOLATO BIANCO
*Preparazione circa 20minuti
イタリア・ドモーリ社のチョコレートを使用した
焼きたての温かいフラン
ホワイトチョコレートのソース
*このデザートはオーダーが入ってから焼き上げますので約20分程度お時間を頂戴いたします。
Hot chocolate flan with white chocolate sauce
*Preparation time about 20 minute
2,500yen
デザート 2 -Dessert-
PANNA COTTA GLASSATA ALLO SCIROPPO D’ACERO CON FRUTTA SECCA
メープル風味のパンナコッタ
ドライフルーツを添えて
Flavoured with maple syrup “panna cotta” and dried fruits