TERRINA DI FOIE GRAS FRANCESE
CON GELATINA SPEZIATA DI AMARONE E PAN BRIOCHE
フランス産フォアグラのテリーヌ
スパイス香るアマローネのゼリーとブリオッシュ
French foie gras terrine with spicy Amarone wine jelly and brioche bread
TAGLIOLINI ALLA CARBONARA CON SPUGNOLE, ASPARAGI VERDI E SPECK
自家製タリオリーニ
モリーユ茸とグリーンアスパラガスのカルボナーラ仕立て
スペックを添えて
Homemade fresh pasta tagliolini alla carbonara with morel mushroom, green asparagus and speck
ASTICE BLU DELLA BRETAGNA SALTATO
CON PURE DI POMODORO VERDE, BURRATA ED UMEBOSHI DA WAKAYAMA
ブルターニュ産オマールブルーのソテー
青トマトのピューレとブッラータ
紀州石神邑の梅干をアクセントに
Sautéed Blue lobster from Bretagne with green tomato puree,
burrata cheese and brand Umeboshi from Wakayama
PICCIONE FRANCESE ARROSTO CON SALSA AL PISTACCHIO DI BRONTE
フランス産ピジョンのロースト
シチリア島ブロンテ産ピスタチオのソース
リコッタチーズと茄子のカンネッローニと共に
Roasted French pigeon with pistachio sauce from Bronte, Sicily and,
eggplant cannelloni stuffed with ricotta cheese
PREDESSERT
プレデザート
Small dessert
DOLCE SPECIALE PER L‘ANNIVERSARIO
アニバーサリー スペシャルデザート
Anniversary special dessert
GANACHE DI CARCIOFI E RICOTTA CON CREMOSO DI PARMIGIANO REGGIANO
イタリア産カルチョーフィとリコッタチーズのガナッシュ
パルミジャーノレッジャーノのクレモーゾ
Artichokes and ricotta cheese ganache with Parmigiano Reggiano cheese cremoso
TERRINA DI FOIE GRAS FRANCESE
CON GELATINA SPEZIATA DI AMARONE E PAN BRIOCHE
フランス産フォアグラのテリーヌ
スパイス香るアマローネのゼリーとブリオッシュ
French foie gras terrine with spicy Amarone wine jelly and brioche bread
TORTELLI RIPIENI DI GRANCHIO DI ECHIZEN SERVITI CON CAVIALE OSCETRA,
CREMA DI FAGIOLI BIANCHI E PROFUMO DI VANIGLIA
越前紅ズワイガニを詰めたトルテッリ オシェトラキャビアを添えて
白インゲン豆のクレーマとバニラ風味
Tortelli stuffed with Echizen red snow crab served with Oscetra caviar,
white kidney bean cream and vanilla scented
AMADAI SALTATO
CON PURE DI POMODORO VERDE, BURRATA ED UMEBOSHI DA WAKAYAMA
甘鯛のソテー 青トマトのピューレとブッラータ
紀州石神邑の梅干をアクセントに
Sautéed tilefish Amadai green tomato puree,
burrata cheese and brand Umeboshi from Wakayama
LOMABATA DI WAGYU GIAPPONESE DI“TAMURA GYU“ ALLA GRIGLIA CON ACETO BALSAMICO DI MODENA E MILLEFOGLIE DI RUCOLA E PARMIGIANO REGGIANO
日本最高峰の黒毛和牛・田村牛ロースのグリル
ルコラ、パルミジャーノのミルフィーユ仕立てとモデナ産バルサミコ
Grilled Kuroge Wagyu Japanese beef from Tamura Gyu with balsamic vinegar of Modena and millefeuille of rocket salad and parmigiano reggiano
PREDESSERT
プレデザート
Small dessert
MOUSSELINE DI FAVE DI TONKA ALLA VANIGLIA CON MELONE E SESAMO
トンカ豆とバニラのムース仕立て マスクメロンとゴマの香り
Tonka bean and vanilla lemon mousse with melon and sesame