ASTICE BLU DELLA BRETAGNA SALTATO
CON CREMA DI ACCIUGHE E MOZZARELLA
ブルターニュ産オマールブルーのソテー
アンチョビとモッツァレッラチーズのクレーマ
Sautéed Blue lobster from Bretagne with anchovy and mozzarella cheese cream
TAGLIOLINI ALLA CARBONARA CON SPUGNOLE, ASPARAGI VERDI E SPECK
自家製タリオリーニ
モリーユ茸とグリーンアスパラガスのカルボナーラ仕立て
スペックを添えて
Homemade pasta Tagliolini alla carbonara with morel mushroom, green asparagus and speck
SOGLIOLA SALTATA CON SALSA DI RICCI DI MARE DA HOKKAIDO,
PURE DI LIMONE GIAPPONESE E PECORINO
舌平目のソテー
北海道産つぶ雲丹のソース
国産レモンのピューレとペコリーノチーズのアクセント
Sautéed sole with Hokkaido premium sea urchin sauce,
And accented with Japanese lemon puree and pecorino cheese
PICCIONE FRANCESE ARROSTO CON SALSA AL PISTACCHIO DI BRONTE
フランス産ピジョンのロースト
シチリア島ブロンテ産ピスタチオのソース
リコッタチーズと茄子のカンネッローニと共に
Roasted French pigeon with pistachio sauce from Bronte, Sicily
MOUSSELINE DI FAVE DI TONKA ALLA VANIGLIA CON MELONE E SESAMO
トンカ豆とバニラのムース仕立て マスクメロンとゴマの香り
Tonka bean and vanilla lemon mousse with melon and sesame
ASTICE BLU DELLA BRETAGNA SALTATO
CON CREMA DI ACCIUGHE E MOZZARELLA
ブルターニュ産オマールブルーのソテー
アンチョビとモッツァレッラチーズのクレーマ
Sautéed Blue lobster from Bretagne with anchovy and mozzarella cheese cream
TAGLIOLINI ALLA CARBONARA CON SPUGNOLE, ASPARAGI VERDI E SPECK
自家製タリオリーニ
モリーユ茸とグリーンアスパラガスのカルボナーラ仕立て
スペックを添えて
Homemade pasta Tagliolini alla carbonara with morel mushroom, green asparagus and speck
SOGLIOLA SALTATA CON SALSA DI RICCI DI MARE DA HOKKAIDO,
PURE DI LIMONE GIAPPONESE E PECORINO
舌平目のソテー
北海道産つぶ雲丹のソース
国産レモンのピューレとペコリーノチーズのアクセント
Sautéed sole with Hokkaido premium sea urchin sauce
and accented with Japanese lemon puree and pecorino cheese
OPPURE
又は
Or
PICCIONE FRANCESE ARROSTO CON SALSA AL PISTACCHIO DI BRONTE
フランス産ピジョンのロースト
シチリア島ブロンテ産ピスタチオのソース
リコッタチーズと茄子のカンネッローニと共に
Roasted French pigeon with pistachio sauce from Bronte, Sicily
MOUSSELINE DI FAVE DI TONKA ALLA VANIGLIA CON MELONE E SESAMO
トンカ豆とバニラのムース仕立て マスクメロンとゴマの香り
Tonka bean and vanilla lemon mousse with melon and sesame
ASPARAGI BIANCHI E VERDI ALLA BASSANESE CON UOVA SPECIALI DA INOUE FARM
欧州産ホワイトアスパラガスと国産グリーンアスパラガス
井上養鶏場スーパーエッグを使用したバッサーノ仕立て
White and green asparagus Bassanese style with super eggs from Inoue farm
SPAGHETTINI AL POMODORO FRESCO LEGGERMENTE PICCANTE,
MAGGIORANA, BOTTARGA DI TONNO E MIELE DI CASTAGNO DI SHINKAI
イタリア産マグロのカラスミと北海道・新海養蜂場の栗のハチミツ、
軽く辛みを利かせたフレッシュトマトソースのスパゲティーニ
マジョラムの香り
Spaghettini with slightly spicy fresh tomato sauce,
tuna Bottarga, Shinkai chestnut honey and marjoram scent
SAWARA SALTATO CON CREMA DI PISELLI
SERVITO CON PATATE STAGIONATE E VERDURE PRIMAVERILI
旬のサワラのソテー グリーンピースのクレーマ
熟成インカのめざめと春野菜を添えて
Fresh sawara sautéed with peas cream served with seasoned potatoes and spring vegetables
SPEZZATINO DI MAIALE DI MARCA DA MIYAGI CON SUA SALSICCIA E CAVOLO PRIMAVERILE
宮城県蔵王連峰を望む山間部で育った贅豚肩ロースと春キャベツ、サルシッチャのブラザート
Premium brand Miyagi pork stew with sausage and spring’s cabbage
ASPARAGI BIANCHI E VERDI ALLA BASSANESE CON UOVA SPECIALI DA INOUE FARM
欧州産ホワイトアスパラガスと国産グリーンアスパラガス
井上養鶏場スーパーエッグを使用したバッサーノ仕立て
White and green asparagus Bassanese style with super eggs from Inoue farm
SPAGHETTINI AL POMODORO FRESCO LEGGERMENTE PICCANTE,
MAGGIORANA, BOTTARGA DI TONNO E MIELE DI CASTAGNO DI SHINKAI
イタリア産マグロのカラスミと北海道・新海養蜂場の栗のハチミツ、
軽く辛みを利かせたフレッシュトマトソースのスパゲティーニ
マジョラムの香り
Spaghettini with slightly spicy fresh tomato sauce,
tuna Bottarga, Shinkai chestnut honey and marjoram scent
SAWARA SALTATO CON CREMA DI PISELLI
SERVITO CON PATATE STAGIONATE E VERDURE PRIMAVERILI
旬のサワラのソテー グリーンピースのクレーマ
熟成インカのめざめと春野菜を添えて
Fresh sawara sautéed with peas cream served with seasoned potatoes and spring vegetables
OPPURE又はOr
SPEZZATINO DI MAIALE DI MARCA DA MIYAGI CON SUA SALSICCIA E CAVOLO PRIMAVERILE
宮城県蔵王連峰を望む山間部で育った贅豚肩ロースと春キャベツ、サルシッチャのブラザート
Premium brand Miyagi pork stew with sausage and spring’s cabbage
SPAGHETTINI AL POMODORO FRESCO LEGGERMENTE PICCANTE,
MAGGIORANA, BOTTARGA DI TONNO E MIELE DI CASTAGNO DI SHINKAI
イタリア産マグロのカラスミと北海道・新海養蜂場の栗のハチミツ、
軽く辛みを利かせたフレッシュトマトソースのスパゲティーニ
マジョラムの香り
Spaghettini with slightly spicy fresh tomato sauce,
tuna Bottarga, Shinkai chestnut honey and marjoram scent
SPEZZATINO DI MAIALE DI MARCA DA MIYAGI CON SUA SALSICCIA E CAVOLO PRIMAVERILE
宮城県蔵王連峰を望む山間部で育った贅豚肩ロースと春キャベツ、サルシッチャのブラザート
Premium brand Miyagi pork stew with sausage and spring’s cabbage
Sfogliatella tiepida alle verdure cotte e crude con mozzarella di bufala e olio aromatico
モッツァレラ・ブファラと旬の野菜を乗せたスフォリアテッラ
香草オイルとバスク産エスプレット唐辛子のアクセント
Homemade salty pie garnished with raw and cooked vegetables,
buffalo mozzarella and aromatic oil
Vesuvio del Pastificio Gentile con Gamberi Freschi e Cima di Rapa
ジェンティーレ社の火山型ショートパスタ ヴェスーヴィオ
その日仕入れた新鮮なエビとイタリア野菜チーマ ディ ラーパで
Short pasta Vesuvio with fresh prawn and italian vegetable Cima di Rapa
Pesce del giorno alla crema di finocchio, olive verdi e perle di guanciale
本日の鮮魚のソテー フェンネルのクレーマ
パンチェッタ、グリーンオリーブを添えて
Today's fish sauted with fennel sauce, green olive and Pancetta bacon
Stinco di Bue all'Amarone e Cardamomo
赤ワインアマローネとカルダモンでじっくり煮込んだ和牛のスネ肉
Japanese beef shank with Amarone red wine and cardamom
Sfogliatella tiepida alle verdure cotte e crude con mozzarella di bufala e olio aromatico
モッツァレラ・ブファラと旬の野菜を乗せたスフォリアテッラ
香草オイルとバスク産エスプレット唐辛子のアクセント
Homemade salty pie garnished with raw and cooked vegetables,
buffalo mozzarella and aromatic oil
Vesuvio del Pastificio Gentile con Gamberi Freschi e Cima di Rapa
ジェンティーレ社の火山型ショートパスタ ヴェスーヴィオ
その日仕入れた新鮮なエビとイタリア野菜チーマ ディ ラーパで
Short pasta Vesuvio with fresh prawn and italian vegetable Cima di Rapa
Pesce del giorno alla crema di finocchio, olive verdi e perle di pancetta
本日の鮮魚のソテー フェンネルのクレーマ
パンチェッタ、グリーンオリーブを添えて
Today's fish sauted with fennel sauce, green olive and Pancetta bacon
Filetto di bue giapponese con salsa ai funghi porcini secchi e timo
シェフ・サンティンが厳選した和牛フィレ肉のソテー
ドライポルチーニ茸のソース タイム風味
Sauted japanese beef with porcini mushroom and thyme